About Me

My photo
Tirane, Albania, Albania
Shkolla nderkombetare e Arkitektures dhe e Politikave te Planifikimit Urban

Friday, July 6, 2012

Fillojne Regjistrimet per vitin Akademik 2012-2013Të dashur Miq,

Ju njoftojmë që në Universitetin POLIS, filluan regjistrimet për vitin e ri akademik 2012-2013 në degët:
Arkitekturë dhe Dizajn Urban
Art dhe Dizajn
Planifikim dhe Manaxhim Urban
Studime Mjedisore.
Për më shumë informacion në lidhje me programet e studimit në Universitetin POLIS ju lutem shfletoni Broshurën : http://polisuniversity.blogspot.com/2012/07/broshura-informative-universiteti-polis.html
Formularin e Aplikimit ju mund ta shkarkoni në: http://www.universitetipolis.edu.al/docs/app_shq.pdf

Programet e Studimit Master Shkencor (2 vjet; full Time; 120 Kredite) :
Arkitekturë
Dizajn i Aplikuar
Manaxhim Mjedisor Urban
Formularin e Aplikimit ju mund ta shkarkoni në: http://www.universitetipolis.edu.al/docs/AppForm_MasterofScience.pdf
Për më shumë informacione në lidhje me Programet Master ju lutem shfletoni Broshurën ne : http://masteratpolisuniversity.blogspot.com/2012/07/master-course-brochure.html

Programet e studimit Master Profesional (2 vjet; Part Time; 72-90 kredite; Joint degree Diploma 
në bashkëpunim me Erasmus University ):
Dizajn Parametrik Arkitektonik
Dizajn Urban dhe Peizazhi
Dizajn Strukturor Estetik
Planifikim Hapësinor dhe Aplikime GIS
Strehim dhe Zhvillim Toke
Zhvillim Social Urban dhe Burime Njerëzore
Formularin e Aplikimit ju mund ta shkarkoni në : http://www.universitetipolis.edu.al/docs/AppForm_MasterProfesionall.pdf
Për më shumë informacione në lidhje me Programet Master ju lutem shfletoni Broshurën ne : http://masteratpolisuniversity.blogspot.com/2012/07/master-course-brochure.html

Stafi Akademik në Universitetin POLIS përbëhet nga profesionistët më të mirë të vendit në fushën e Arkitekturës, Urbanistikës, Planifikimit Urban, Mjedisit etj. Një e treta e stafit akademik të angazhuar në U_POLIS vjen nga Universitetet më të njohura të Europës dhe Amerikës Veriore.Për më shumë informacione ju lutem klikoni: http://www.universitetipolis.edu.al/bottom_al.php?faqe=p_polis/acstaff

Universiteti POLIS që në fillimet e veta i ka kushtuar shumë rëndësi bashkëpunimit me Universitet më të njohura të profileve të Arkitekturës, Artit, Planifikimit dhe Mjedisit. U_POLIS gjithashtu është anëtar i shoqatave Europiane të Shkollave të Planifikimit dhe Arkitekturës. Për më shumë Informacion ju lutem klikoni : http://www.universitetipolis.edu.al/bottom_al.php?faqe=a_polis/repa


Për çdo informacion jeni të lutur të na kontaktoni nga e Hëna në të Premte , ora 08:30- 17:30 në:
Rr. Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar
Kodi Postar 1051, Kutia Postare 2995, Tirana, Albania.
Tel:+ 355(0) 4  240 74 20 / 240 74 21;  Fax:+ 355.(0)4 240 74 22
Cel: +355 (0) 69 40 88 111 
Web: www.universitetipolis.edu.al ;                              
E-mail:contact@universitetipolis.edu.al;  info@universitetipolis.edu.al


No comments:

Post a Comment